O gaita moarta a fost gasit, ieri, la Gradina Botanica din Bucuresti, de un vizitator care a telefonat la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara, ai carei specialisti nu s-au deplasat la fata locului, decat dupa interventia directa a ministrului A
O gaita moarta a fost gasit, ieri, la Gradina Botanica din Bucuresti, de un vizitator care a telefonat la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara, ai carei specialisti nu s-au deplasat la fata locului, decat dupa interventia directa a ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, informeaza Rompres. Directorul ANSV, Gabriel Predoi, a declarat la un post de televiziune ca "a dispus prelevarea de probe de la toate pasarile din Gradina Botanica, pentru a vedea daca acestea poarta virusul gripei aviare". Administratia Gradinii Botanice a precizat ca aceasta specie de gaita nu exista in inventarul Gradinii si este foarte posibil ca exemplarul sa fie o pasare migratoare. (L.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.