Editia de luni, 24 octombrie, a emisiunii "Echipa de investigatii" moderata de Sorin Ovidiu Balan, difuzata pe National TV, se anunta a fi una incendiara. Astfel, de la ora 21.00, telespectatorii vor putea urmari o ancheta minutioasa, in urma careia
Editia de luni, 24 octombrie, a emisiunii "Echipa de investigatii" moderata de Sorin Ovidiu Balan, difuzata pe National TV, se anunta a fi una incendiara. Astfel, de la ora 21.00, telespectatorii vor putea urmari o ancheta minutioasa, in urma careia Sorin Ovidiu Balan cere ca actualul ministru al Justitiei, Monica Macovei, sa isi prezinte cat mai repede demisia. Concluzia vine in urma faptului ca Monica Macovei nu a respectat, in calitate de ministru al justitiei, Legea 304/ 2004 privind organizarea judiciara si strategia de reforma a sistemului judiciar. Mai exact, casa nationalizata in care locuiesc parintii Monicai Macovei a fost castigata in instanta de fostul proprietar, la Tribunal si Curtea de Apel, pe vremea cand actualul ministru nu era in functie, in schimb, parintii Monicai Macovei au avut castig de cauza la Instanta Suprema, recent, cand doamna Macovei ocupa fotoliul de ministru.
Un alt subiect in exclusivitate la "Echipa de investigatii" se refera la modul cum a fost adusa in pragul falimentului fabrica Aro Campulung Muscel, fapt pentru care Sorin Ovidiu Balan cere insistent sechestrul pe averea lui Ovidiu Musetescu si imediata arestare a acestuia. In ultima parte a emisiunii, "Echipa de investigatii" a organizat un flagrant, in urma caruia dovedeste ca Politia Rutiera nu isi respecta propriul regulament.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.