Marita a avut o tinerete grea, dar a reusit pana la urma sa se descurce. S-a casatorit cu Gheorghe, cu care a avut-o pe Camelia. Marita s-a luptat pentru ca fiicei sale sa nu ii lipseasca nimic. Dar nici Camelia nu a dezamagit-o. Marita nu a av

Marita a avut o tinerete grea, dar a reusit pana la urma sa se descurce. S-a casatorit cu Gheorghe, cu care a avut-o pe Camelia. Marita s-a luptat pentru ca fiicei sale sa nu ii lipseasca nimic. Dar nici Camelia nu a dezamagit-o.

Marita nu a avut o copilarie si o adolescenta frumoase sau linistite in Bacau, de unde e ea. A ramas fara mama la o varsta destul de frageda, 13-14 ani, tatal ei s-a recasatorit, iar mama ei vitrega nu se purta frumos cu ea, transformand-o in sluga casei. Marita avea o sora mai mare cu cinci ani, care era casatorita la Resita. Ajutata de aceasta, Marita a plecat la Resita, unde si-a gasit si un loc de munca, la o fabrica de paine. Dupa vreun an, Marita s-a mutat intr-un camin de fete si s-a angajat ca macaragiu la uzina din Resita. Castiga destul de bine, asa ca si-a strans bani si si-a cumparat un apartament, in care s-a mutat cu o prietena, o profesoara pe care o cunostea din caminul de fete. Asta se intampla acum aproape 30 de ani. O alta prietena foarte buna le-a prezentat atat Maritei, cat si colegei ei de apartament un barbat, pe Gheorghe. Si chiar daca tanara nu avea nici macar liceul terminat, barbatul s-a indragostit de ea. Gheorghe facuse Scoala Militara la SRI si ar fi trebuit sa aiba o functie importanta, dar in timpul scolii, pe cand avea 21 de ani, a suferit un accident: intr-un week-end a mers cu colegii la vanatoare, unde a fost impuscat din greseala in cap. A fost operat, dar a ramas cu o gaura in scalp si cu un traumatism. Pentru ca are anumite deficiente de mers, a fost repartizat sa lucreze in Resita, ca jurisconsult la aceeasi uzina la care lucra si Marita ca macaragiu.

MAMA. Marita s-a chinuit toata viata sa ii fie bine fiicei sale


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.