Primul Centru de ingrijiri paleative din Romania s-a inaugurat sambata, in comuna Voluntari. Initiativa apartine Fundatiei Sfanta Irina, care a reusit prin donatii publice si private sa ridice acest Centru de Terapie a Durerii, pentru asistarea medic
Primul Centru de ingrijiri paleative din Romania s-a inaugurat sambata, in comuna Voluntari. Initiativa apartine Fundatiei Sfanta Irina, care a reusit prin donatii publice si private sa ridice acest Centru de Terapie a Durerii, pentru asistarea medicala, sociala si spirituala a bolnavilor de cancer in stadiu avansat. La ceremonia de sambata au participat numerose cadre medicale, personalitati, oficialitati, ca si inalte fete bisericesti. Centrul, ridicat in Voluntari, pe strada Mircea Marinescu nr 3, are in continuare nevoie de sprijin pentru ajutorare in vederea consolidarii si dotarii. Astfel Fundatia Sfanta Irina, impreuna cu Romtelecom, au deschis o linie de teledon. Formand 0 900 90 00 60 veti putea dona 2 Euro acestui centru si veti contribui la alinarea suferintei unui om care isi doreste sa traiasca in conditii normale. Pentru detalii suplimentare puteti contacta Fundatia Sfanta Irina la telefon 021/491 51 33. (S.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.