Comitetul de Organizare (OC) a campionatului mondial de fotbal din 2006 va deschide un portal Internet care sa faciliteze posesorilor de bilete transferul si revanzarea acestora. Platforma on-line, gestionata in cooperare cu FIFA, este programata pen
Comitetul de Organizare (OC) a campionatului mondial de fotbal din 2006 va deschide un portal Internet care sa faciliteze posesorilor de bilete transferul si revanzarea acestora. Platforma on-line, gestionata in cooperare cu FIFA, este programata pentru deschidere pe 1 februarie 2006. Cea de-a treia etapa de vanzare de bilete pentru cele 64 de meciuri din cadrul turneului final al Cupei Mondiale se va desfasura in perioada 12 decembrie 2005 - 15 ianuarie 2006 prin intermediul site-ului "www.FIFAworldcup.com". "99,9% dintre posesorii de bilete ar face orice sa ajunga personal la meciurile Cupei Mondiale. Dar noi trebuie sa ne pastram promisiunea de a oferi o solutie nebirocratica pentru cei care nu reusesc sa ajunga pe stadion", a declarat vicepresedintele OC, Horst R. Schmidt.
Portalul OC va oferi posesorilor de bilete posibilitatea legala de a le revinde. Biletele vor putea fi vandute numai la valoarea reala. "Aceasta este in beneficiul fanilor cinstiti, eliminand preturile umflate. Scopul este acela de a restrictiona piata neagra la valorile cele mai mici posibile", a explicat Schmidt. OC va continua sa mentina standardele stricte de securitate prin personalizarea biletelor.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.