Site-ul oficial al UEFA a notat, intr-un articol intitulat "Superba Steaua copleseste pe Lens", ca echipa pregatita de Protasov continua seria de rezultate bune obtinute in campionat surclasand echipa franceza. "Steaua a demonstrat de ce este neinvin
Site-ul oficial al UEFA a notat, intr-un articol intitulat "Superba Steaua copleseste pe Lens", ca echipa pregatita de Protasov continua seria de rezultate bune obtinute in campionat surclasand echipa franceza. "Steaua a demonstrat de ce este neinvinsa si conduce in campionatul intern, dupa noua etape, reusind sa marcheze toate cele patru goluri in primele 63 de minute de joc. Dica a fost calaul-sef, reusind sa marcheze atat in prima repriza, cat si in a doua", scrie sursa citata. Site-ul UEFA noteaza ca, avand deja capetele plecate, cei de la Lens au ramas in zece oameni dupa eliminarea lui Dindane in minutul 78: "Seara mizerabila a celor de la Lens a fost incheiata cand Dindane a fost eliminat de pe teren". De asemenea, site-ul oficial al lui RC Lens scrie ca echipa antrenata de Francis Gillot "s-a gripat in Romania". "Debutul lui Lens in aceasta faza a grupelor a fost penibil. Intalnind o echipa care a stapanit perfect jocul, Lens a fost rapid surclasata, incasand patru goluri si terminand partida in zece, dupa eliminarea lui Dindane. Romanii, impinsi de un public in sarbatoare, si-au impus jocul in fata unei echipe care abia reusea sa mentina balonul", a apreciat sursa citata. Cotidianul "L'Equipe" noteaza ca Steaua a dominat pe toata durata meciului. "Desi erau constienti de limitele lor actuale in campionat, cu o serie de sase rezultate de egalitate consecutive, cei de la Lens s-au prabusit in Romania. Steaua, o formatie dificil de infruntat la ea acasa, a dominat meciul de la inceput pana la sfarsit", scrie "L'Equipe". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.