Finantatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a declarat dupa meciul cu RC Lens ca Marius Lacatus, noul presedinte executiv, poarta noroc Stelei. "Practic, am luat patru puncte, trei pentru victorie si inca unul pentru scor. Ma bucur ca Lacatus a pa
Finantatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a declarat dupa meciul cu RC Lens ca Marius Lacatus, noul presedinte executiv, poarta noroc Stelei. "Practic, am luat patru puncte, trei pentru victorie si inca unul pentru scor. Ma bucur ca Lacatus a pasit cu dreptul la Constanta, iar acum a facut inca un pas important. Inseamna ca poarta noroc Stelei", a declarat Gigi Becali, care s-a declarat foarte multumit de jocul echipei: "A fost o atmosfera extraordinara, la fel si scorul, dar jocul ma incanta cel mai mult. Acest lucru demonstreaza ca Steaua incepe sa paseasca pe urmele echipei din '86. Asta-i pohta ce-am pohtit-o eu! I-am razbunat si pe cei de la CFR Cluj si un merit il are si Bodu, pentru ca i-a ambitionat pe jucatori". Gigi Becali a adaugat ca nu crede ca va merge in Giulesti pentru a asista la meciul Rapid - Steaua. "Este normal ca un presedinte sa mearga pe un stadion al adversarei, dar daca va exista un semn ca galeriile se vor comporta frumos. Copos m-a invitat. Dar depinde si de locul unde stai. In Ghencea, nu-i problema, dar acolo? De ce sa ma jigneasca cineva? Urmeaza un 2-0 cu Rapid si inca noua puncte in cupele europene", a mai spus Gigi Becali, care a ajuns cu intarziere la stadion, la 2-0 pentru Steaua. "Primul gol l-am vazut in masina, iar al doilea gol la reluare, cand am ajuns la tribuna oficiala. Am intarziat pentru ca m-am uitat la TV la o emisiune despre taxele in fotbal", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.