Pe Viasat History, de la ora 19.00, puteti urmari „Agatha Cristie: o viata in imagini“. Aflati remarcabila poveste adevarata a vietii celei mai bine vandute scriitoare a secolului XX. Filmul actiune-comedie „Razbunandu-l pe Angelo&
Pe Viasat History, de la ora 19.00, puteti urmari „Agatha Cristie: o viata in imagini“. Aflati remarcabila poveste adevarata a vietii celei mai bine vandute scriitoare a secolului XX. Filmul actiune-comedie „Razbunandu-l pe Angelo“ incepe de la ora 20.00, pe Prima TV. Anthony Quinn il interpreteaza pe mafiotul Angelo, iar Madeleine Stowe joaca rolul fiicei acestuia, care, ramanand orfana de tata, va fi ingrijita de Frankie (Sylvester Stallone). Tot de la ora 20.00, pe National TV, puteti urmari filmul „Dansand in Lughnasa“, cu Meryl Streep (foto) in rolul principal. Filmul a fost nominalizat la Leul de Aur pentru regie - Venetia 1998.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.