Un politist sibian care lucreaza ca asistent in cadrul cabinetului medical din cadrul IPJ Sibiu este acuzat de un tanar de 19 ani ca l-a batut fara nici un motiv, in timp ce se afla intr-un club. Nicolae Ursu a declarat ca era cu mai multi prieteni i
Un politist sibian care lucreaza ca asistent in cadrul cabinetului medical din cadrul IPJ Sibiu este acuzat de un tanar de 19 ani ca l-a batut fara nici un motiv, in timp ce se afla intr-un club. Nicolae Ursu a declarat ca era cu mai multi prieteni intr-un local din Sibiu si a consumat bauturi alcoolice inainte de a fi luat la bataie de catre un necunoscut. "La un moment dat, cineva m-a tras de umarul stang. Crezand ca-i o persoana cunoscuta care doreste ceva de la mine, m-am uitat sa vad cine este. Atunci m-a plesnit. Mi-a dat cu pumnul in nas, am cazut jos pe scari, m-a ridicat si mi-a mai dat una si atunci au intervenit si prietenii mei care ne-au despartit", a declarat Ursu. Mama tanarului spune ca a facut propriile investigatii printre prietenii fiului sau pentru a da de urmele agresorului si astfel a aflat ca acesta este politist. I.F., agent sef adjunct, neaga insa acuzatiile si spune ca incidentul a fost provocat de Ursu, care i-ar fi facut avansuri logodnicei sale. Politistul a depus si el o plangere de agresiune la Politia Sibiu. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.