Petre Grigoras, antrenourl Farului, a declarat ieri ca nu va putea folosi sase jucatori in partidele cu FC National, din cadrul etapei a 10-a a Diviziei A, si Rapid II, din optimile de finala ale Cupei Romaniei. Cei sase jucatori sunt Mihai Baicu, Co
Petre Grigoras, antrenourl Farului, a declarat ieri ca nu va putea folosi sase jucatori in partidele cu FC National, din cadrul etapei a 10-a a Diviziei A, si Rapid II, din optimile de finala ale Cupei Romaniei. Cei sase jucatori sunt Mihai Baicu, Cosmin Pascovici, Mihai Gurita, George Usurelu, Liviu Mihai si Claudiu Voiculet. "Venim dupa o infrangere severa in fata Stelei si ne asteapta un parcurs dificil. In urmatoarele partide vom juca cu FC National si Rapid in campionat si cu Rapid II in Cupa Romaniei. Lotul pe care il am la dispozitie este subtire. Pentru primele doua jocuri, cu FC National si Rapid II am destule absente si nici unul dintre ei nu va putea fi recuperat", a spus Grigoras. Antrenorul a precizat ca Farul este obligata sa obtina rezultate bune in meciurile cu FC National si Rapid II si ca doreste ca o parte dintre jucatorii indisponibili sa fie recuperati inaintea partidei cu Rapid, din etapa a 11-a a Diviziei A. "Nu ma bucura faptul ca FC National vine dupa o infrangere, deoarece concentrarea si mobilizarea sunt maxime in aceste momente, fiecare isi ia masurile de precautie in momentul in care a pierdut un meci pe propriul teren. Asa s-a intamplat si in partidele pe care noi le-am sustinut la Iasi si Bacau, sunt convins ca jucatorii Nationalului vor trata meciul cu mai multa atentie dupa esecul cu FC Arges. Noi vom incerca sa recuperam punctele pierdute cu Steaua", a afirmat antrenorul "rechinilor". Petre Grigoras a mentionat ca a trecut peste gestul lui Tibor Moldovan, care a avut o reactie nervoasa cand a fost schimbat in meciul cu Steaua. "El si-a cerut scuze, iar eu l-am iertat si consider ca nu este un lucru extrem de grav", a spus Grigoras. Antrenorul Farului s-a referit si la situatia grea prin care trec cluburile, somate de Fisc sa-si plateasca urgent restantele catre bugetul de stat. "Personal nu pot sa ma exprim, pentru ca nu am calitatea respectiva, dar un lucru este cert, acest fapt nu este favorabil fotbalului si se ajunge sa se puna sechestru asupra actualilor patroni, care au preluat cluburile care aveau datorii de ani de zile. Sper sa nu ia amploare aceasta situatie, pentru ca in aceste conditii campionatul s-ar putea distruge. Poate se va gasi totusi o solutie de rezolvare", a precizat Grigoras. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.