Internationalul roman Razvan Cocis a inscris de patru ori pentru Serif Tiraspol, care a castigat cu 16-0 pe Viitorul Orhei, in optimile de finala ale Cupei Molodovei. Acesta a fost meciul retur, dupa ce in prima mansa Serif invinsese cu 10-0 pe echi
Internationalul roman Razvan Cocis a inscris de patru ori pentru Serif Tiraspol, care a castigat cu 16-0 pe Viitorul Orhei, in optimile de finala ale Cupei Molodovei. Acesta a fost meciul retur, dupa ce in prima mansa Serif invinsese cu 10-0 pe echipa din divizia secunda. Intr-un alt meci, Zimbru Chisinau a trecut cu 5-0 de Fortuna Pleseni, iar romanul Filip Popescu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor. In sferturile de finala ale competitiei, Serif Tiraspol va intalni o alta echipa din liga a doua, Intersport-Aroma, care a trecut in "optimi" de o echipa din Divizia Nationala, Dinamo Tughina. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.