Madonna a anuntat ca a trimis o scrisoare membrilor fostei trupe suedeze Abba, pentru a le cere voie sa se foloseasca de muzica lor pentru realizarea celui mai recent single al ei, relateaza BBC news Online, citat de Mediafax. Acorduri ale piesei "Gi
Madonna a anuntat ca a trimis o scrisoare membrilor fostei trupe suedeze Abba, pentru a le cere voie sa se foloseasca de muzica lor pentru realizarea celui mai recent single al ei, relateaza BBC news Online, citat de Mediafax. Acorduri ale piesei "Gimme Gimme Gimme" se vor auzi pe noul single "Hung Up", al Madonnei. Este doar a doua oara cand membrii formatiei Abba au permis cuiva sa se foloseasca de munca lor. "A trebuit sa trimit un emisar la Stockholm cu o scrisoare in care ii imploram si in care le-am spus cat de mult iubesc muzica lor", a declarat Madonna pentru revista Attitude. "Ei nu au lasat pe nimeni sa se foloseasca de muzica lor. Multumesc lui Dumnezeu ca nu au refuzat", a adaugat cantareata.
Textierii Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus au mai permis o singura data utilizarea uneia dintre piesele lor de catre altcineva. Acest lucru s-a intamplat in anul 1996, cu piesa "The Name Of The Game", care a fost utilizata de formatia Fugees in "Rumble In The Jungle".
Andersson a declarat pentru Sunday Telegraph ca el si cu Ulvaeus au raspuns afirmativ cererii Madonnei pentru ca "o admira" foarte mult. "Ea are curaj si se mentine pe scena muzicii de 21 de ani. Asta nu e rau", a adaugat Andersson. "Hung Up este o piesa foarte buna. Daca nu era buna, nu ne-am fi dat acordul. Este o piesa extraordinara, suta la suta muzica pop adevarata", a mai declarat Andersson. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.