Delegatia de box a Romaniei a revenit, ieri dupa-amiaza, de la Campionatele Mondiale de la Liverpool rezervate cadetilor cu o salba de trei medalii, dintre care una de aur si doua de bronz, performanta care ne-a situat pe un onorant loc sase in clasa
Delegatia de box a Romaniei a revenit, ieri dupa-amiaza, de la Campionatele Mondiale de la Liverpool rezervate cadetilor cu o salba de trei medalii, dintre care una de aur si doua de bronz, performanta care ne-a situat pe un onorant loc sase in clasamentul pe natiuni. Cea mai stralucitoare medalie a fost adjudecata in ultima zi a competitiei din Anglia de micutul pugilist Flavius Biea, care a castigat titlul mondial dupa ce l-a invins, in finala categoriei 60 de kilograme, pe kazahul Nuredin Nurlan. Demonstrand ca este cel mai valoros sportiv al lumii la aceasta categorie, dupa ce a obtinut in acest an si titlul de campion european, Biea l-a spulberat pe kazah in repriza a treia, cand arbitrii au dictat victoria reprezentantului nostru prin inferioritatea adversarului, cand scorul era de 24-17 in favoarea campionului. Reamintim ca delegatia noastra a mai intrat in posesia a doua medalii de bronz, prin Leonard Rotasoaie (cat. 46 kg) si Dumitru Ionita (cat. 66 kg), fapt care l-a facut pe presedintele FRB, Rudel Obreja, sa se declare increzator in viitorul boxului romanesc. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.