Primaria sectorului 2 a avizat favorabil documentatia de urbanism pentru extinderea si modernizarea salii de sport din incinta Clubului Sportiv Dinamo, informeaza un comunicat transmis, ieri, agentiei Rompres. Noua cladire din incinta parcului sporti
Primaria sectorului 2 a avizat favorabil documentatia de urbanism pentru extinderea si modernizarea salii de sport din incinta Clubului Sportiv Dinamo, informeaza un comunicat transmis, ieri, agentiei Rompres. Noua cladire din incinta parcului sportiv situat in Sos. Stefan cel Mare, cu solutii urbanistice moderne, va corespunde normelor europene, va avea o capacitate de 1.075 de locuri si va oferi toate facilitatile necesare desfasurarii activitatilor de performanta: vestiare, grupuri sanitare, birouri administrative etc. Totodata, se vor executa lucrari de sistematizare a terenului, incinta va fi agrementata si se vor reface aleile si spatiile verzi din interiorul clubului condus de Marcel Popescu, care ar putea deveni de utilitate publica. Reamintim ca, in aceasta vara, conducerea ros-albilor a decis sa inchida sala in care se antrenau in principal echipele de handbal, baschet si volei pentru a evita accidentele grave, intrucat specialistii in constructii au ajuns la concluzia ca acoperisul si infrastructura de lemn sunt deteriorate. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.