Comitetul Executiv al FRF a stabilit ieri ultimele detalii ale Adunarii Generale in care se va vota presedintele federatiei. Aceasta va avea loc pe 21 noiembrie, la ora 11. Procedura de stabilire a candidatilor este simpla: acestia sunt propusi de un
Comitetul Executiv al FRF a stabilit ieri ultimele detalii ale Adunarii Generale in care se va vota presedintele federatiei. Aceasta va avea loc pe 21 noiembrie, la ora 11. Procedura de stabilire a candidatilor este simpla: acestia sunt propusi de unul sau mai multi membri afiliati, isi dau acordul sa participe la alegeri, apoi isi depun, cu 15 zile inainte de data stabilita, dosarul la secretariatul FRF. Daca un candidat este cetatean roman, a urmat o facultate in urma careia a primit diploma de licenta, el este acceptat si isi poate depune programul electoral, pe care FRF il trimite in tara tuturor membrilor afiliati. In ziua alegerilor, fiecare candidat va avea, in timpul sedintei, 10 minute pentru a-i convinge pe delegati ca merita scrutinul lor. Votul pentru presedintele FRF este deschis, cu cartonase. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.