Prime pentru medici
Ministerul Sanatatii a hotarat ca din fondurile ce-i vor fi destinate pentru anul viitor sa acorde prime de incurajare mai mari pentru medicii tineri ce vor pleca la tara. Primele de anul acesta au fost in valoare de
Prime pentru medici
Ministerul Sanatatii a hotarat ca din fondurile ce-i vor fi destinate pentru anul viitor sa acorde prime de incurajare mai mari pentru medicii tineri ce vor pleca la tara. Primele de anul acesta au fost in valoare de 800 de lei, iar de la anul, acestea vor fi cu 400 de lei mai mult. Pentru cei care sunt deja familisti, acestea vor fi suplimentate cu inca 300 de lei. Acestora din urma prefecturile de judet sunt nevoite sa le puna la dispozitie case cu chirii ieftine si lemne de foc.
Spiridonia Iasi capata fonduri
Ministerul Sanatatii a hotarat sa imparta fondurile date din imprumutul intern astfel: 50 la suta pentru combaterea tuberculozei, 10 la suta pentru eforia spitalelor civile, 20 la suta pentru asezamintele Sf. Spiridon, 5 la suta pentru Crucea Rosie, iar restul pentru combaterea sifilisului si a bolilor sociale.
ZIUA, 19 octombrie 1937


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.