Echipa de hochei pe gheata Steaua-Suki a revenit, ieri, in tara, dupa ce a avut o comportare meritorie la Vilnius, in turul secund al Cupei Continentale, unde a ocupat locul al treilea, la egalitate cu gruparea poloneza GKS Tychy, dar cu un golaveraj
Echipa de hochei pe gheata Steaua-Suki a revenit, ieri, in tara, dupa ce a avut o comportare meritorie la Vilnius, in turul secund al Cupei Continentale, unde a ocupat locul al treilea, la egalitate cu gruparea poloneza GKS Tychy, dar cu un golaveraj inferior. Cu o victorie, un egal si o infrangere, Steaua-Suki a realizat o premiera si un pas deosebit de important al hocheiului romanesc in cupele europene, chiar daca nu a reusit calificarea in faza urmatoare, rezultatele obtinute de elevii antrenorului Marius Gliga fiind apreciate de toti oficialii prezenti la Vilnius. De altfel, specialistii au declarat Steaua-Suki - GKS Tychy, scor 4-4, drept cel mai spectaculos meci al turneului, Laszlo Basilidesz primind trofeul de cel mai bun jucator al partidei dupa ce a marcat doua goluri. Conform datelor forului international, turneul de la Vilnius a fost castigat de HK Riga 2000, care s-a calificat pentru turul al III-lea al competitiei cu sase puncte, urmata de GKS Tychy si Steaua-Suki, cu cate trei puncte, ultima pozitie fiind ocupata de Energija Elektrenai, reprezentanta gazdelor, care a fost calificata direct in aceasta faza a competitiei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.