UCRAINA, UPL, etapa a 12-a * FLAVIUS STOICAN a fost integralist pentru Sahtar Donetk, 2-0 in deplasare cu Vorskla Poltava. Stoican a primit un cartonas galben. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, au lipsit RAZVAN RAT si CIPRIAN MARICA,
UCRAINA, UPL, etapa a 12-a * FLAVIUS STOICAN a fost integralist pentru Sahtar Donetk, 2-0 in deplasare cu Vorskla Poltava. Stoican a primit un cartonas galben. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, au lipsit RAZVAN RAT si CIPRIAN MARICA, neconvocati * CORNEL BUTA (integralist) si CONSTANTIN SCHUMACHER (din minutul 54 in locul lui Gherasimiuk) au jucat pentru Volin Lutk, 2-1 acasa cu Dnepr Dneprpetrovsk. Buta a ratat un penalty in minutul 90+1 * FLORIN CERNAT, CRISTIAN IRIMIA si TIBERIU GHIOANE au lipsit de la Dinamo Kiev, 1-0 acasa cu FC Harkov
l DANIEL CHIRITA si FLORIN PARVU au fost integralisti pentru Stal Alcevsk, 0-1 in deplasare cu Metalist Harkov * MARIAN ALIUTA a jucat toate minutele pentru Metalurg Donetk, 0-0 acasa cu Tavria Simpferopol. De la Metalurg a lipsit DANIEL FLOREA.
TURCIA, Super Lig, etapa a 9-a * DANIEL PANCU a lipsit de la Besiktas Istanbul, 0-0 acasa cu Kayserispor.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 8-a * IULIAN MIU a marcat golul lui Bursaspor, 1-1 in deplasare cu Usakspor. Miu a fost integralist si a deschis scorul in minutul 14. Pentru Bursaspor, CORNEL FRASINEANU a fost, de asemenea, integralist. Bursaspor este lider, cu sase victorii si doua egaluri.
ELVETIA, Super League, etapa a 12-a * IULIAN FILIPESCU (avertizat cu cartonas galben) si MIHAI TARARACHE au fost integralisti pentru FC Zurich, 2-4 acasa cu FC Basel.
ELVETIA, Challange League, etapa 12-a * ADRIAN PIT a marcat pentru AC Bellinzona, 2-0 acasa cu Meyrin, echipa antrenata de ADRIAN URSEA. Pit a fost integralist si a deschis scorul in minutul 9. Tot pentru Bellinzona au mai jucat CRISTIAN TODEA (integralist) si CRISTIAN IANU (titular, inlocuit in minutul 64 de Ajide).
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 6-a * DENNIS SERBAN a lipsit de la AEL Larissa, 2-3 in deplasare cu OFI Creta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.