La Palatul UGIR 1903 a avut loc ceremonia de fondare a Ordinului Industriasilor din Romania, informeaza un comunicat de presa. Potrivit comunicatului, fondatorii Ordinului sunt 36 de personalitati reprezentative pentru industrie, comunitatea de aface
La Palatul UGIR 1903 a avut loc ceremonia de fondare a Ordinului Industriasilor din Romania, informeaza un comunicat de presa. Potrivit comunicatului, fondatorii Ordinului sunt 36 de personalitati reprezentative pentru industrie, comunitatea de afaceri, sistemul bancar si de servicii din Romania, primul presedinte al organizatiei fiind primvicepresedintele UGIR 1903 Viorel Micula. "Ordinul Industriasilor isi exprima ingrijorarea fata de incoerenta politicilor economice, absenta unei strategii de convergenta a competitivitatii economiei romanesti, cu cea europeana si a studiilor de impact pentru deciziile cu efect in economie", se arata in comunicat. In acest context, organismul proaspat creat anunta ca va comanda "elitei stiintifice din Romania si din Uniunea Europeana prognoze pentru tendintele de evolutie ale economiei nationale si mondiale, studii de piata si de impact, documente de pozitie ale patronatului romanesc si un raport anual asupra starii economiei romanesti". (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.