In tara
Vremea se va mentine deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in Moldova, Muntenia si Dobrogea si local in Transilvania, zone unde izolat cantitatile de apa vor depasi 20-25 de l/mp. In rest va pl
In tara
Vremea se va mentine deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in Moldova, Muntenia si Dobrogea si local in Transilvania, zone unde izolat cantitatile de apa vor depasi 20-25 de l/mp. In rest va ploua izolat. La munte va ninge. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in regiunile extracarpatice, iar la munte va fi tare, viscolind si spulberand ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime in general intre -3 si 5 grade.
La Bucuresti
Vremea se va mentine deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 12 grade, iar minima de 3-4 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.