Cei mai infocati suporteri locali ai presedintelui Mircea Sandu s-au dovedit a fi, din nou, Mitica Dragomir, presedintele Ligii, si Victor Piturca, antrenorul Nationalei. "Complexul de la Mogosoaia este realizarea cea mai importanta a presedintelui F
Cei mai infocati suporteri locali ai presedintelui Mircea Sandu s-au dovedit a fi, din nou, Mitica Dragomir, presedintele Ligii, si Victor Piturca, antrenorul Nationalei. "Complexul de la Mogosoaia este realizarea cea mai importanta a presedintelui FRF si i se datoreaza in intregime. Mircea Sandu trebuie sa ramana la federatie pentru ca este cel mai priceput. Nu vedeti ca si in strainatate, la FIFA sau la UEFA, sunt pusi tot oameni cu experienta si nu de-astia de 30-40 de ani? Este un semnal de sustinere din partea celor doua foruri", a spus seful LPF, facand trimitere la contracandidatii lui Mircea Sandu. In aceeasi ordine de idei, Victor Piturca a spus ca este important ca Nasu' sa continuie ceea ce a inceput. "Pentru binele fotbalului romanesc, Sandu trebuie sa ramana la conducerea FRF. Nu exista cineva mai priceput ca el in acest moment sa preia destinele federatiei", a spus "Satana". (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.