BRD-Groupe Societe Generale a acordat companiei Rompetrol Rafinare, operatorul rafinariei Petromidia, un credit de 25 milioane lei noi (8,3 milioane dolari) pentru finantarea activitatii curente, informeaza un comunicat al companiei petroliere remis
BRD-Groupe Societe Generale a acordat companiei Rompetrol Rafinare, operatorul rafinariei Petromidia, un credit de 25 milioane lei noi (8,3 milioane dolari) pentru finantarea activitatii curente, informeaza un comunicat al companiei petroliere remis Bursei de Valori Bucuresti. Actionarii Petromidia sunt convocati pentru data de 14 noiembrie pentru a aproba garantarea imprumutului prin instituirea de ipoteca asupra unor imobile, printre care un teren si zece statii de distributie de produse petroliere.
Pe ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare se mai afla si aprobarea majorarii plafonului de credit obtinut anul trecut de la BRD pentru finantarea importurilor de titei, de la 45 de milioane de dolari la 65 de milioane de dolari. Facilitatea de credit va fi utilizata prin emiterea de acreditive pentru importul de materie prima. Si pentru aceasta operatiune vor fi constituite o serie de garantii, precum ipoteci asupra unor imobile si garantie reala mobiliara asupra stocurilor de titei importate si asupra produselor obtinute din titeiul importat. (G.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.