Un consortiu de companii internationale condus de The Boston Consulting Group (BCG) a depus o scrisoare de interes pentru a oferi servicii de consultanta strategica in procesul de restructurare al Companiei Nationale Posta Romana. Consortiul este for
Un consortiu de companii internationale condus de The Boston Consulting Group (BCG) a depus o scrisoare de interes pentru a oferi servicii de consultanta strategica in procesul de restructurare al Companiei Nationale Posta Romana. Consortiul este format din BCG, Horvath&Partners, The Bucharest Consulting Group si Mmd Public Relations Romania. "Pana acum, BCG a oferit servicii de consultanta strategica privind restructurarea companiiloor postale in alte 14 tari. BCG isi demonstreaza astfel inca o data interesul pentru piata din Romania, intentionand sa ofere servicii de cea mai inalta calitate pentru toti cei implicati in procesul de restructurare a Postei Romane. Faptul ca si-a manifestat interesul pentru piata romaneasca, prin aceasta scriisoare de intentie, arata ca BCG are incredere in maturitatea in crestere a acestei piete", a declarat Peter Jansen, managing partner al companiei Bucharest Consulting Group, partener local BCG in Romania. BCG are 60 de reprezentante in 37 de tari, majoritatea clientilor sai fiind printre primele 500 cele mai mari companii din Europa, America de Nord si Australia. Reamintim, Ministerul Comunicatiilor a lansat procesul de selectie al consultantilor pentru restructurarea Postei, pana la termenul limita fiind depuse 23 de scrisori de interes. (M.C.B.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.