Un avocat din cadrul Baroului de Avocati Vrancea, Corina Dodoiu, a reclamat la Ministerul Justitiei (MJ) si Consiliul Suprem al Magistratilor (CSM) mai multi avocati si judecatori care, in opinia sa, se afla in situatii de incompatibilitate. Dodoiu a
Un avocat din cadrul Baroului de Avocati Vrancea, Corina Dodoiu, a reclamat la Ministerul Justitiei (MJ) si Consiliul Suprem al Magistratilor (CSM) mai multi avocati si judecatori care, in opinia sa, se afla in situatii de incompatibilitate. Dodoiu a dat ca exemplu, citata de Rompres, pe avocatul Andreea Dibus, fiica judecatoarei Marlena Dibus de la Tribunalul Vrancea, avocatul Catalin Duta, fiul judecatoarei Silva Duta sau avocatul Viorel Bostiog, fiul procurorului Nicolae Bostiog din cadrul Parchetului Judetean Vrancea. De asemenea, Dodoiu a mentionat si cazul avocatului Codrut Balas, al carui tata este procuror PNA la sectia PNA a Curtii de Apel Galati, dar si a lichidatorului juridic Alexandru Bordea a carui sotie, Aneta Bordea, este judecator la Tribunalul Vrancea. (Rompres)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.