Dinamo a facut scor cu CFR Cluj, insa ardelenilor li s-a refuzat un penalty la 0-0. Era minutul 15 cand Gaev l-a faultat in careu pe Tilinca, dar arbitrul Coltescu nu a acordat lovitura de la 11 metri. Apoi, dupa o ocazie a lui Coroian, Grigorie a de
Dinamo a facut scor cu CFR Cluj, insa ardelenilor li s-a refuzat un penalty la 0-0. Era minutul 15 cand Gaev l-a faultat in careu pe Tilinca, dar arbitrul Coltescu nu a acordat lovitura de la 11 metri. Apoi, dupa o ocazie a lui Coroian, Grigorie a deschis scorul, pentru ca Baltoi, Zicu, Fl. Petre si Vl. Munteanu sa "inchida" tabela la 5-0. "A fost penalty pentru noi, dar jocul s-a decis la ratarea lui Coroian. Sunt total dezamagit de rezultatul final, desi am avut o prima repriza foarte buna, in care am dominat si ne-am creat ocazii de gol. Nu contest, e o victorie meritata a lui Dinamo, dar in a doua repriza jucatorii mei m-au dezamagit. Este cea mai grea infrangere de cand joc fotbal", a spus antrenorul-jucator al lui CFR, D. Munteanu. Intrebat de ce a existat o diferenta atat de mare intre cele doua reprize, D. Munteanu a spus: "Asta vreau sa aflu si eu. In prima repriza am jucat foarte bine, nu am lasat spatii adversarului, iar dupa pauza nu stiu ce s-a intamplat pentru ca echipa nu a mai avut incredere". D. Munteanu considera ca Dinamo este cea mai puternica echipa in faza ofensiva. "Are o posesie foarte buna. Isi creeaza foarte multe ocazii pe care le si marcheaza. Pot spune ca, pe faza ofensiva, Dinamo e cea mai puternica echipa din campionat", a mentionat D. Munteanu. In schimb, Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, crede ca rezultatul este destul de dur. "Am suferit mult la constructie in prima repriza. CFR a jucat foarte curajos. Am fost surprins de presingul destul de agresiv al clujenilor, care ne-a facut probleme. Am inscris cu sansa. Dupa pauza, jocul a curs cum ne-am dorit noi pentru ca am putut sa construim, am jucat pe margini si ne-am creat multe ocazii. Per ansamblu, scorul cred ca este destul de dur, am avut sansa in prima repriza, trebuie sa recunosc", a declarat Andone, care a apreciat ca atacantul Liviu Ganea (16 ani), care a debutat pentru Dinamo in meciul cu CFR, va avea o cariera deosebita.
Andone: "Sa vina Heerenveen!"
Andone a mai spus ca echipa sa este pregatita pentru confruntarea de joi, cu RSC Heerenveen, din grupa F a Cupei UEFA. "Suntem pregatiti pentru meciul cu Heerenveen. Speram ca vom face o partida la fel de buna cum am facut in repriza a doua a meciului din seara aceasta", a spus Andone, care a explicat importanta unei eventuale victorii impotriva gruparii olandeze. "Avem nevoie de cele trei puncte puse in joc joi si trebuie sa le obtinem. Daca iei trei puncte inca din primul meci, iti poti face calculele dupa aceea. Va fi destul de dificil, eu stiu atmosfera si agresivitatea pe care o are Heerenveen. E un fel de Craiova a Olandei. Din informatiile pe care le am, echipa practica un joc agresiv, la fel cum evolua si antrenorul lor, care mi-a fost coleg", a spus Andone. De partea cealalta, antrenorul secund al lui Heerenveen, Jan de Jonge, care a asistat la meciul Dinamo - CFR Cluj a afirmat ca echipa pregatita de Andone este un adversar redutabil. "A fost un meci bun facut de Dinamo. Este un adversar redutabil, dar sper sa reusim sa facem si noi un meci bun si sa scoatem un rezultat care sa ne avantajeze. Mi-a placut foarte mult defensiva celor de la Dinamo, care s-a dovedit puternica, dar nici atacul nu este de neglijat. Si noi am invins cu 3-0 la NAC Breda, ceea ce ar putea fi o avanpremiera a unui meci frumos joi", a afirmat De Jonge. Heerenveen a invins sambata, in deplasare, cu 3-0 pe NAC Breda, intr-un meci din etapa a 8-a a campionatului Olandei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.