Dupa retragerea israeliana din Gaza, guerilele palestiniene isi amplifica actiunile in Iehuda si Somron (Cisiordania). Ieri dupa amiaza, la orele 16.00, "Brigazile El Aqsa" ale Fatah-ului au atacat un grup de israelieni aflati intr-o statie de autobu
Dupa retragerea israeliana din Gaza, guerilele palestiniene isi amplifica actiunile in Iehuda si Somron (Cisiordania). Ieri dupa amiaza, la orele 16.00, "Brigazile El Aqsa" ale Fatah-ului au atacat un grup de israelieni aflati intr-o statie de autobuz la incrucisarea drumurilor spre Kiriat Arba (Gus Etzion). Teroristii au deschis foc din pusti automate in timp ce masina in care se aflau a trecut prin fata statie de autobuze. Trei israelieni au murit pe loc, alti patru au fost transportati in stare grava la spitalul "Hadassa" din Ierusalim. Atentatorii, originari din Hebron, fac parte din gruparea terorista care poarta numele "shahidului Masaud Ayad". Ei au fost vazuti disparand in directia Bethleem. O ora mai tarziu a avut loc un alt atentat in apropiere de Ramallah soldat cu ranirea grava a unui israelian. Sefii colonistilor din Cisiordania au sosit la locul atentatelor si au cerut demisia imediata a lui Ariel Sharon - "premierul capitularii". Imediat dupa atentate armata israeliana a lichidat la Jenin un terorist apartinand "Brigazilor El Kuds"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.