Criticul de moda Steven Cojocaru a suferit un nou transplant de rinichi la Los Angeles, de data aceasta donatorul fiind chiar mama sa, nascuta in Romania, informeaza Entertainment Tonight, intr-unul dintre show-urile de televiziune pentru care Steven
Criticul de moda Steven Cojocaru a suferit un nou transplant de rinichi la Los Angeles, de data aceasta donatorul fiind chiar mama sa, nascuta in Romania, informeaza Entertainment Tonight, intr-unul dintre show-urile de televiziune pentru care Steven lucreaza.
Un guru al modei in Statele Unite, Steven Cojocaru, in varsta de 40 de ani, sufera de boala polichistica renala, o maladie ereditara. El a suferit primul transplant in luna ianuarie, dar rinichiul primit de la un prieten s-a infectat cu un virus. Prin urmare, in iunie, vedeta a fost iarasi operata pentru a i se scoate organul bolnav. Acum el are un nou rinichi, in urma unui al doilea transplant.
"Mi s-a rupt inima sa-l vad suferind asa", a spus mama sa, Amelia Cojocaru, care i-a donat rinichiul. Dupa ce s-a descoperit ca Amelia ar fi un donator compatibil, fiul s-a temut sa nu o supuna unui risc prea mare, dar starea buna de sanatate a femeii i-a facut pe doctori sa aprobe si sa realizeze transplantul.
Nascut in Canada, Cojocaru si-a inceput cariera ca redactor la o revista, apoi a trecut la show-uri americane de televiziune, unde a realizat interviuri cu vedete. Sarah Jessica Parker este unul dintre prietenii lui. Dupa ce s-a mutat la Hollywood, a devenit editorul de moda pe Coasta de Vest al revistei People. In 2003 si-a publicat autobiografia "Red Carpet Diaries: Confessions of a Glamour Boy".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.