Florin Raducioiu a fost prezent ieri la inaugurarea Cafe Dinamo, unde a acordat autografe si s-a fotografiat alaturi de juniorii de la grupa '97 a clubului. "Mi-a facut o bucurie enorma sa-l revad pe Raducioiu, tinand cont de istoria grea pe care o a
Florin Raducioiu a fost prezent ieri la inaugurarea Cafe Dinamo, unde a acordat autografe si s-a fotografiat alaturi de juniorii de la grupa '97 a clubului. "Mi-a facut o bucurie enorma sa-l revad pe Raducioiu, tinand cont de istoria grea pe care o are in spate ca fotbalist. Este foarte important si pentru tinerii jucatori care l-au vazut. Ei il vedeau doar la televizor si atingeau ecranul, iar acum au avut ocazia sa-l vada in carne si oase", a declarat Fl. Petre, care a fost prezent la eveniment alaturi de intregul lot dinamovist, conducerea tehnica si administrativa si impresarul Victor Becali. Capitanul lui Dinamo a precizat ca in copilarie nu a apucat sa-i ia un autograf lui Raducioiu pe vremea cand acesta evolua la Dinamo. Antrenorul Ioan Andone s-a declarat si el bucuros de revederea cu Raducioiu. "Ma bucur sa il revad, nu l-am vazut de atata timp si il astept la Saftica, in cantonament. Mi-a zis ca o sa vina la antrenament. In gluma, i-am spus ca, la cum arata, ar putea sa intre si el in teren, ca si-asa avem probleme de sanatate cu atacantii nostri, Niculescu si Bratu", a precizat Andone, care a mai spus ca nu se teme de faptul ca de la Dinamo ar putea pleca jucatori prin intermediul lui Raduciou, devenit agent UEFA, si a adaugat ca echipa sa ar putea transfera fotbalisti francezi. Intrebat cum priveste debutul lui Dinamo in grupele Cupei UEFA, programat joi, in compania lui Heerenveen, Fl. Petre s-a aratat optimist. "Prin calificarea in grupele Cupei UEFA, toti cei de la Dinamo am reusit o performanta care era greu de realizat. Sper sa castigam grupa sau macar sa ne calificam in primavara europeana si sa intram si noi, generatia de acum, in istoria clubului", a declarat Petre. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.