"Epidemia" party-urilor marca ProFM se dezlantuie vineri, 14 octombrie, intr-unul din cluburile bucurestene. Petrecaretii vor fi cuprinsi de... friday night fever si vor dansa numai pe muzica retro. Organizatorii invita bucurestenii sa se lase inval
"Epidemia" party-urilor marca ProFM se dezlantuie vineri, 14 octombrie, intr-unul din cluburile bucurestene. Petrecaretii vor fi cuprinsi de... friday night fever si vor dansa numai pe muzica retro. Organizatorii invita bucurestenii sa se lase invaluiti de "febra", miscandu-se pe ritmuri care ii vor duce inapoi in timp, la un party foarte hot!
Lui ProFMan, DJ la ProFM, nu ii place sa stea numai in studio. O plimbare prin campusuri si parcuri nu strica nimanui.
Astfel ca, timp de cinci saptamani, "The Hit Factory" ia cu asalt campusurile universitare si parcurile din Bucuresti.
Impreuna cu Apropo TV vor organiza 20 de concerte live, in vreme ce mii de litri de Coca-Cola vor stinge setea de distractie celor ce vor fi prezenti prin locurile pe unde vor trece camioanele ProFM.
Pe scena mobila vor urca trupele Akcent, DJ Project, Impact sau Fly Project.
Dupa ce vineri ProFMan s-a oprit la Agronomie, azi este programata plimbarea in parcul Bucur Obor, iar duminica, se va face popas in parcul Tineretului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.