Freetime-lifestyle-freestyle, este moto-ul festivalului organizat la acest final de saptamana la Sibiu. Peste 50 dintre cei mai buni bikeri din tara si-au confirmat deja participarea. Premiile oferite de organizatori sunt atat in bani (500 euro), cat
Freetime-lifestyle-freestyle, este moto-ul festivalului organizat la acest final de saptamana la Sibiu. Peste 50 dintre cei mai buni bikeri din tara si-au confirmat deja participarea. Premiile oferite de organizatori sunt atat in bani (500 euro), cat si in porci pentru concursurile de BMX&MTB. Pentru sambata sunt programate antrenamentele de trails, primele doua runde de Best trick si finala de trail pentru amatori si profesionisti. Duminica vor avea loc concursurile de Dual kids BMX, Dual kids MTB, Dual MTB Pro, Dual BMX Pro, seara incheindu-se cu festivitatea de premiere. Pentru acest eveniment, Dirtpark-ul din Dumbrava a avut parte de o varianta absolut noua. Petrecerea va fi ilustrata sonor de trupe care vor evolua live, printre care Pistol cu Capse si The Cashes.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.