Campioana handbalului masculin autohton, Dinamo-Baumit, va sustine in aceasta seara, de la ora 19, in Sala Sporturilor din Buzau, cel de-al treilea meci din cadrul grupei F a Ligii Campionilor, elevii antrenorului Constatin Stefan urmand sa primeasca
Campioana handbalului masculin autohton, Dinamo-Baumit, va sustine in aceasta seara, de la ora 19, in Sala Sporturilor din Buzau, cel de-al treilea meci din cadrul grupei F a Ligii Campionilor, elevii antrenorului Constatin Stefan urmand sa primeasca replica slovacilor de la Tatran Presov. Cum ambele echipe nu au acumulat puncte in topul grupei, iar pozitia a treia asigura prezenta in "optimile" Cupei Cupelor, Dinamo-Baumit spera sa obtina azi un prim succes, fiind dornica sa-si mai netezeasca si imaginea, dupa cele doua esecuri usturatoare din primele runde, cand a pierdut fara drept de apel disputele cu favoritele grupei, Ciudad Real (24-29) si MKB Veszprem (27-37). Conform site-ului EHF, partida de la Buzau, care va fi transmisa de TV Sport, va fi arbitrata la centru de sarbii Nebojsa si Zoran. Reamintim ca Tatran Presov a pierdut de asemenea meciurile cu Veszprem (23-35) si Ciudad Real (24-39), ocupand ultima pozitie in grupa F din cauza golaverajului mai slab. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.