KonicaMinolta lanseaza noul bizhub C250, cel mai performant si mai accesibil echipament digital multifunctional color destinat mediului office, informeaza un comunicat de presa. Potrivit directorului de marketing al KonicaMinolta BSR, Viorica Mocanu,
KonicaMinolta lanseaza noul bizhub C250, cel mai performant si mai accesibil echipament digital multifunctional color destinat mediului office, informeaza un comunicat de presa. Potrivit directorului de marketing al KonicaMinolta BSR, Viorica Mocanu, spre deosebire de alte produse din segmentul sau, care sunt orientate doar spre nise de piata, Bizhub C250 este destinat oricarui tip de utilizator din mediul office. "Desi produsul inglobeaza functiile a 4 echipamente departamentale, el ocupa o suprafata de doar 1/2 mp si poate oferi acces tuturor utilizatorilor din retea la functiile sale: printare, scanare, e-mail si transmisie/receptie fax", se precizeaza in comunicat. "In ultimii trei ani, ne-am pozitionat pe unul din primele doua locuri in ceea ce priveste cota de piata pe echipamente multifunctionale color vandute in Romania", a completat Viorica Mocanu. KonicaMinolta Business Solutions Romania a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, ca urmare a fuziunii dintre Minolta Co. si Konica Corporation. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.