Creatoarea de moda Romanita Iovan a declarat, ieri, in fata procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti, ca nu-si aminteste nimic in legatura cu imprejurarea in care, in urma cu o saptamana, sotul sau a impuscat in cap un barbat surprins in domic
Creatoarea de moda Romanita Iovan a declarat, ieri, in fata procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti, ca nu-si aminteste nimic in legatura cu imprejurarea in care, in urma cu o saptamana, sotul sau a impuscat in cap un barbat surprins in domiciliul lor. Romanita Iovan a fost audiata timp de doua ore de catre procurori, declaratia sa fiind consemnata pe trei pagini. Vizibil bulversata de evenimentele din ultima saptamana, Romanita Iovan a spus, inainte de a intra in sediul Parchetului, insotita de cei doi avocati angajati de familie: "O sa retraiesc groaza din acele clipe !". Creatoarea de moda fusese asteptata la audieri marti, insa nu s-a prezentat, avocatii ei invocand motive de sanatate. Singurul lucru pe care Romanita Iovan spune ca si l-a amintit a fost ca in noaptea respectiva a vazut o umbra in usa dormitorului, dar nu a putut da mai multe detalii in legatura cu ce s-a intamplat dupa aceea. Totodata, creatoarea de moda a spus ca a vrut sa dea telefon la Politie, dar ca nu a reusit, deoarece formase numarul gresit. Ulterior, potrivit declaratiei sale, cel care a telefonat la Politie a fost sotul ei. Astfel, Romanita a sustinut, citata de Mediafax, ca Adrian Iovan a format numarul in timp ce se afla pe scari, urmarindu-l pe hot. In aceste conditii, declaratia Romanitei, prima pe care a dat-o in calitate de martor, nu lamureste decat in mica masura contextul in care a fost impuscat Bogdan Iancu - hotul surprins in casa.
La audiere a asistat si avocata Mihaelei Balanel, sora lui Bogdan Iancu. Intrebata daca este posibil ca Bogdan sa fi fost autorul furtului din casa soacrei lui Mircea Geoana, avocata Mariana Stefan a apreciat ca acest lucru este putin probabil in conditiile in care, desi au trecut cateva luni, iar Bogdan era recidivist, pana acum nu l-a identificat nimeni ca autor al faptei. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.