Cosmin Pascovici a suferit o accidentare la un antrenament si nu va putea evolua pentru FC Farul Constanta in partida cu Steaua, programata duminica, de la ora 20,15, in etapa a 9-a a Diviziei A. Pascovici a suferit o ruptura musculara la piciorul dr
Cosmin Pascovici a suferit o accidentare la un antrenament si nu va putea evolua pentru FC Farul Constanta in partida cu Steaua, programata duminica, de la ora 20,15, in etapa a 9-a a Diviziei A. Pascovici a suferit o ruptura musculara la piciorul drept, la antrenamentul de la finalul saptamanii trecute, si este incert si pentru partida din deplasare cu FC National, din etapa a 10-a a Diviziei A. Pascovici rateaza pentru a doua oara consecutiv un meci de campionat FC Farul - Steaua, dupa ce in sezonul trecut, la victoria constantenilor cu 1-0, a fost suspendat. Altfel, atacantul Mihai Baicu are si el probleme, fiind incert pentru partida cu Steaua. Baicu a suferit o leziune fibrilara in partida cu FC Arges (scor 2-0), din etapa a 8-a a Diviziei A, si initial s-a crezut ca va absenta pana la finele turului. Dupa mai multe investigatii, medicii au afirmat insa ca accidentarea nu este atat de grava si ca ar putea fi refacut chiar si pentru partida de duminica. De asemenea, mijlocasii Iulian Apostol si Claudiu Voiculet, ambii accidentati vineri, in partida echipei satelit, FC Farul II, cu Olimpia Rm. Sarat (scor 3-0), din cadrul Diviziei C, vor fi refacuti pana la ora partidei cu Steaua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.