In tara
Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea nordica a tarii si variabil in restul teritoriului. Va ploua in Moldova, iar spre seara si noaptea vor fi conditii sa ploua si in zonele nord-vestice. In Carpatii Or
In tara
Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea nordica a tarii si variabil in restul teritoriului. Va ploua in Moldova, iar spre seara si noaptea vor fi conditii sa ploua si in zonele nord-vestice. In Carpatii Orientali, la altitudini mai mari de 1800 m, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade, posibil mai ridicate izolat in Banat, iar cele minime, intre 0 si 10 grade.
La Bucuresti
Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jur de 17 grade, iar cea minima va fi de 5-6 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.