Nici un cumparator nu a fost interesat sa achizitioneze hotelul "Onix", ce apartine Companiei Nationale a Huilei (CNH) din Petrosani, transmite Rompres. Imobilul a fost scos la vanzare, prin licitatie publica, in contul datoriilor inregistrate de CNH
Nici un cumparator nu a fost interesat sa achizitioneze hotelul "Onix", ce apartine Companiei Nationale a Huilei (CNH) din Petrosani, transmite Rompres. Imobilul a fost scos la vanzare, prin licitatie publica, in contul datoriilor inregistrate de CNH la bugetul general consolidat, a declarat ieri purtatorul de cuvant al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Hunedoara, Mihaela Boldor. Pretul de inceput a fost stabilit la 64 miliarde lei vechi, acesta urmand sa fie diminuat cu 25% pentru urmatoarea licitatie publica, stabilita pentru data de 28 octombrie. CNH este inregistrata in evidentele DGFP Hunedoara cu o datorie de 8000 de miliarde lei vechi si a beneficiat de scutiri de plata pentru exercitiul financiar 2003-2004. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.