Federatia Romana de Fotbal si-a exprimat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, optiunea de a nu participa in nici un fel la demersurile realizate de unele cotidiane romanesti, vizand motivarea financiara a Finlandei in perspectiva jocului c
Federatia Romana de Fotbal si-a exprimat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, optiunea de a nu participa in nici un fel la demersurile realizate de unele cotidiane romanesti, vizand motivarea financiara a Finlandei in perspectiva jocului cu Cehia. "Este de la sine inteles ca FRF, aidoma tuturor componentilor echipei noastre reprezentative si a iubitorilor fotbalului din tara noastra, doreste din toata inima ca jucatorii nordici sa izbuteasca un rezultat care sa ne califice la jocurile de baraj pentru Mondialul de anul viitor. Numai ca, pe de alta parte, aceasta dorinta legitima nu are voie sa implice, si nici nu implica din partea noastra, incalcarea celor mai elementare norme de fair-play si de respect", se arata in comunicatul FRF. Forul condus de Mircea Sandu dezavueaza actiunile jurnalistice, realizate de cotidianul "Gazeta Sporturilor", "care arunca o noua pata asupra imaginii internationale a fotbalului nostru". FRF multumeste celor care sprijina cu buna credinta echipa nationala si ureaza succes Finlandei, lansand totodata un apel la fair-play, "implicit la renuntarea demararii unor actiuni periculoase pentru intregul fotbal romanesc". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.