Uniunea Sindicala MediaSind a declansat ieri o serie de actiuni de protest "fata de refuzul actualei clase politice de a depolitiza Consiliile de Administratie ale Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune prin noul Proi
Uniunea Sindicala MediaSind a declansat ieri o serie de actiuni de protest "fata de refuzul actualei clase politice de a depolitiza Consiliile de Administratie ale Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune prin noul Proiect de Lege privind organizarea si functionarea celor doua societati. Ieri, intre orele 10.00 si 12.00, a fost pichetat sediul Parlamentului Romaniei, dupa care, protestatarii au depus un memoriu si la Presedintia Romaniei intrucat Primaria Municipiului Bucuresti a refuzat sa acorde aprobarea pentru a picheta sediul institutiei. Actiunile de protest continua astazi, intre aceleasi ore, cu pichetarea Guvernului Romaniei, urmand ca maine sa se revina la Parlament.
Joi, MediaSind asteapta delegatia Federatiei Internationale a Jurnalistilor condusa de Secretarul General Aidan White pentru a stabili impreuna actiunile de protest pe care Uniunea le va declansa pe plan international.
Protestul MediaSind este sustinut de Federatia Internationala a Jurnalistilor, Union Network International, Clubul Roman de Presa, CNSLR-Fratia, Blocul National Sindical, CSDR, Confederatia "Meridian", Patronatul Presei din Romania-Romedia.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.