Reprezentantii Romaniei au dominat autoritar concursul balcanic de biatlon derulat, in week-end, in mirificul decor oferit de Valea Cetatii din Rasnov, reusind sa se impuna in fata unor adversari de valoare din Grecia, Moldova si Bulgaria. Conform da
Reprezentantii Romaniei au dominat autoritar concursul balcanic de biatlon derulat, in week-end, in mirificul decor oferit de Valea Cetatii din Rasnov, reusind sa se impuna in fata unor adversari de valoare din Grecia, Moldova si Bulgaria. Conform datelor oferite cu generozitate de antrenorul Gheorghe Garbacea, de la Dinamo Rasnov, doua mari sperante ale sectiei de la Moeciu de Sus s-au remarcat atat in proba de sprint, cat si in cea de stafeta 4x3 km, din cadrul Cupei Balcanice, avand o contributie serioasa la performantele tricolore. "Copiii s-au comportat admirabil in toate probele. Loredana Garbacea a reusit sa obtina doua rezultate notabile, primul loc la stafeta si locul secund la individual, in vreme ce Tudor Garbacea, cel mai tanar participant, a obtinut locul trei la stafeta si individual", ne-a spus tehnicianul. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.