La Sibiu a inceput Adunarea Ecumenica Europeana, prima oara intr-o tara ortodoxa, in care insa se incearca de cativa oameni si unii jurnalisti umilirea bisericii noastre traditionale. Adunarea este un pas inainte, caci inlocuieste injuriile si anatem
La Sibiu a inceput Adunarea Ecumenica Europeana, prima oara intr-o tara ortodoxa, in care insa se incearca de cativa oameni si unii jurnalisti umilirea bisericii noastre traditionale. Adunarea este un pas inainte, caci inlocuieste injuriile si anatemele de alta data cu dialogul si incearca sa croiasca un front comun impotriva secularizarii. Desi au trecut aproape 1000 de ani, este inca prea devreme sa se ajunga la o unificare nu atat din cauza aspectelor religioase, cat mai ales din cauza formelor de cult si a organizatiilor ecleziologice. Bisericile fiind insa institutii perene, au timp destul inaintea lor.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.