Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB) se deschide astazi publicului larg, cu o prezenta record, de aproape 200 de expozanti, cu 40% mai multi decat la editia precedenta. SIAB 2005 se desfasoara in perioada 7-16 octombrie la Romaero si
Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB) se deschide astazi publicului larg, cu o prezenta record, de aproape 200 de expozanti, cu 40% mai multi decat la editia precedenta. SIAB 2005 se desfasoara in perioada 7-16 octombrie la Romaero si este deschis in fiecare zi intre orele 10.00 si 20.00, pretul unui bilet de intrare fiind de 10 lei noi. Tot 10 lei noi costa si un tichet de parcare. De mentionat ca biletele pot fi achizitionate, anul acesta, atat de la intrarea in Romaero, cat si de la 200 de statii RATB, existand chiar o linie RATB speciala, care asigura transportul gratuit la expozitie posesorilor de bilete. Autobuzul SIAB merge pe ruta Piata Romana - Piata Presei Libere - Romaero Baneasa. Pe langa numarul suplimentar de expozanti, organizatorii SIAB au anuntat o suprafata de expunere care ajunge la 38.000 mp, fiind cu 25% mai mare decat la editia din 2003. Si numarul firmelor straine care expun a crescut de 3 ori fata de editia precedenta, la SIAB 2005 fiind prezente companii din Ungaria, Austria, Italia, Turcia, Polonia si Franta. Vizitatorii vor putea admira 80 de modele auto, in timp ce expozantii din categoria piese de schimb prezinta peste 450 de marci, multe dintre acestea fiind noutati pe piata auto din Romania. Aston Martin (prezentata de reprezentanta din Austria a constructorului britanic), Hummer, Lexus, Infiniti si Rolls Royce vor fi o parte din marcile care isi vor prezenta noutatile la SIAB. Evenimentul este organizat, ca si cu doi ani in urma, de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), in parteneriat cu firma franceza Auto Moto Cycle (AMC) Promotions, care se ocupa si de organizarea salonului auto de la Paris. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.