Finalistele editiei trecute a Cupei Romaniei la volei feminin, CSU Metal Galati si Stiinta Amici Bacau, vor evolua in acest weekend la turneele de calificare in grupele Top Teams Cup, a doua competitie intercluburi ca valoare din Europa. Conform prog
Finalistele editiei trecute a Cupei Romaniei la volei feminin, CSU Metal Galati si Stiinta Amici Bacau, vor evolua in acest weekend la turneele de calificare in grupele Top Teams Cup, a doua competitie intercluburi ca valoare din Europa. Conform programului stabilit de CEV, gruparea din Galati va organiza turneul al VIII-lea, urmand sa intalneasca pe malul Dunarii echipele Volley 80 Petange (Luxemburg, vineri dupa-amiaza), Aalborg HIK (Danemarca, sambata) si Postar 064 Belgrad (Serbia-Muntenegru, duminica), in vreme ce campioanele de la Bacau vor juca in turneul din Austria, impotriva gruparilor Vasas Budapesta (Ungaria, vineri dupa-amiaza), AEL Limassol (Cipru, sambata) si Sparkasse Klagenfurt (Austria, duminica). Reamintim ca in faza urmatoare a Top Teams Cup vor accede echipele de pe primul loc, precum si formatia cu cel mai bun punctaj de pe locul secund. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.