In acest moment, 12 din cele 16 cluburi din Divizia A au datorii la stat. Suma totala se ridica la aproximativ 20 de milioane de euro, dintre care aproape 9 milioane de euro sunt penalitatile. Potrivit unei situatii intocmite de ANAF la 12 mai 2005,
In acest moment, 12 din cele 16 cluburi din Divizia A au datorii la stat. Suma totala se ridica la aproximativ 20 de milioane de euro, dintre care aproape 9 milioane de euro sunt penalitatile. Potrivit unei situatii intocmite de ANAF la 12 mai 2005, cluburile din Divizia A cu cele mai mari datorii sunt Asociatia FC Steaua (fostul administrator al clubului) - aproximativ 251 de miliarde de lei vechi, FC Dinamo (fostul administrator al clubului) - aproximativ 100 de miliarde, FC National SA, AFC National 2000 si AFC National - in total aproximativ 100 de miliarde, Asociatia Pro Rapid si Uniunea FC Rapid - in total aproximativ 85 de miliarde, FC Arges - aproximativ 55 de miliarde, FC Otelul Galati si Sportul Studentesc - aproximativ 45 de miliarde fiecare. Patronul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali (foto dreapta), a declarat ca nu are nici o datorie la stat si ca este foarte bine ca ANAF isi face treaba: "Foarte bine, sa aplice legea! Eu nu am nici o datorie, sa plateasca cine are. Nu am nimic cu omul, sa-si faca treaba de ministru". Gigi Becali a declarat in dese randuri ca actuala SC FC Steaua SA nu va plati datoriile acumulate de fosta AFC Steaua, condusa de Viorel Paunescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.