Mai multi membri ai clanului "Torino", una dintre cele mai mari retele de trafic international de droguri, au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea cuprinse intre sase si 21 de ani. Cea mai grea pedeapsa, de 21 de ani de puscarie a primit-o Demir
Mai multi membri ai clanului "Torino", una dintre cele mai mari retele de trafic international de droguri, au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea cuprinse intre sase si 21 de ani. Cea mai grea pedeapsa, de 21 de ani de puscarie a primit-o Demir, pe numele acestuia fiind emis si un mandat de expulzare in Ungaria. Sfarlea Torino, considerat unul dintre capii retelei, care a primit 18 ani de detentie. Radu Furtuna, Leontin Pop, Ioan Tau si Iordany Laszlo isi vor petrece urmatorii 16 ani dupa gratii, iar Florin Manea si Alexandru Peev au fost condamnati la 15, respectiv 11 ani de inchisoare. De asemenea, cetateanul german Thomas Otto Robert Streit si Bela Karmandi vor avea de executat opt ani de inchisoare. Pe langa aceste pedepse, traficantilor le va fi interzisa exercitarea unor drepturi si, in plus, vor trebui sa plateasca cheltuieli judiciare in valoare de 25 de milioane de lei fiecare. Decizia in aceasta cauza nu este definitva si poate fi atacata cu recurs.
Pe de alta parte, trei dintre membrii clanului "Torino" au fost pusi in libertate de magistatii Sectiei I Penala a Tribunalului Bucuresti. Eugen Galescu, Gheorghe Gonta si Igor Iachimov, toti trei cetateni moldoveni, au fost gasiti nevinovati de acuzatiile de trafic intern si international de droguri si de constituirea de grup infractional organizat. Potrivit aparatorului lui Gonta, avocatul Daniel Caraman, daca aceasta decizie va fi mentinuta pana la o hotarare irevocabila, cei trei vor da statul roman in judecata si vor cere daune morale si materiale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.