De la ora 21.00, TVR 1 difuzeaza filmul "Reteaua" (Network) in regia lui Sidney Lumet. Din distributie fac parte Faye Dunaway, William Holden, Peter Finch, Robert Duvall, Wesley Addy, Ned Beatty, Ken Kercheval si Lee Richardson.
"Un celebru pre
De la ora 21.00, TVR 1 difuzeaza filmul "Reteaua" (Network) in regia lui Sidney Lumet. Din distributie fac parte Faye Dunaway, William Holden, Peter Finch, Robert Duvall, Wesley Addy, Ned Beatty, Ken Kercheval si Lee Richardson.
"Un celebru prezentator TV a carui emisiune a pierdut din audienta este amenintat cu destituirea (...), dar i se ofera sansa unei alte emisiuni, in care face dezvaluiri socante asupra esentei mincinoase a televiziunii. (...) Cand audienta scade din nou si iremediabil, conducerea hotaraste eliminarea lui spectaculoasa: impuscarea in direct". Oscar pentru rol principal masculin (Peter Finch), rol principal feminin (Faye Dunaway), scenariu (Paddy Chayefsky).
De la ora 20.00, HBO difuzeaza filmul "Antwone Fisher" (foto) in regia lui Denzel Washington. Din distributie fac parte Derek Luke, Denzel Washington, Joy Bryant, Salli Richardson, Yolonda Ross, Stephen Snedden, Kente Scott si Kevin Connolly. Impresionantul debut regizoral al lui Denzel Washington, castigator al premiului Oscar, e inspirat de o poveste autobiografica scrisa de veritabilul Antwone Fisher (aici interpretat de debutantul Derek Luke). Antwone e un tanar marinar volatil si irascibil, care intra mereu in bucluc din cauza faptului ca se bate tot timpul. Dupa ce superiorii ii aranjeaza o intalnire cu Dr. Jerome Davenport (Denzel Washington), un psihiatru titrat, el incepe sa dea la iveala surprinzatoare probleme emotionale. Cu ajutorul unei terapii de control a furiei, Antwone e in stare sa se confrunte cu niste secrete adanc ingropate din trecutul sau si, in cele din urma, porneste in cautarea familiei sale pentru a o confrunta. Joy Bryant, fost top model convertit la actorie, este iubita lui Antwone. Memoriile lui Fisher, "Finding Fish", au fost publicate chiar inainte de lansarea pe ecrane a filmului.
De la ora 00.50, TVR Cultural difuzeaza filmul "Adio, iubito!", in regia lui Dick Richards. Din distributie fac parte Robert Mitchum, Charlotte Rampling, John Ireland, Sylvia Miles, Anthony Zerbe, Harry Dean Stanton si Sylvester Stallone. A doua adaptare cinematografica a romanului lui Raymond Chandler, parintele faimosului detectiv particular Philip Marlowe. De data aceasta, misiunea lui Marlowe este de a da de urma Velmei, o fosta dansatoare intr-un club de noapte si iubita unui criminal abia iesit din inchisoare.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.