Unul dintre cei mai cititi (la noi, cu siguranta) si prolifici scriitori din lume, brazilianul Paulo Coelho, va veni in Romania in, cel putin, doua scopuri: intalnirea cu cititorii sai de aici si o vizita privata prin tara. Scriitorul se va afla in C
Unul dintre cei mai cititi (la noi, cu siguranta) si prolifici scriitori din lume, brazilianul Paulo Coelho, va veni in Romania in, cel putin, doua scopuri: intalnirea cu cititorii sai de aici si o vizita privata prin tara. Scriitorul se va afla in Capitala in perioada 7-9 octombrie. Sambata 8 octombrie, intre orele 12.00 si 14.00, Coelho va fi prezent la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45), unde va acorda 200 de autografe. Cel mai recent roman al sau, ajuns deja bestseller mondial, "Zahir", a fost de curand lansat si de Editura Humanitas, care detine drepturile de traducere pentru Romania. "Zahir" se comercializeaza in trei variante: carte, audiobook (versiunea audio in lectura lui Florian Pittis) si cele doua la pachet. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.