Giuseppe Giannini a parasit ieri Romania dupa ce negocierile privind preluarea conducerii tehnice a lui FC National nu au ajuns la un rezultat. "A fost un prim contact. Acum este treaba avocatilor si a managerului sau sa studieze propunerea noastra.
Giuseppe Giannini a parasit ieri Romania dupa ce negocierile privind preluarea conducerii tehnice a lui FC National nu au ajuns la un rezultat. "A fost un prim contact. Acum este treaba avocatilor si a managerului sau sa studieze propunerea noastra. Urmeaza sa dea un raspuns", a spus Constantin Iacov, presedintele CA al gruparii "bancare". Iacov a precizat ca Giannini a parasit ieri Romania deoarece avea bilete de avion pentru aceasta zi. Oficialul "bancar" a mai afirmat ca i-a propus lui Giannini un contract pentru cel putin doua sezoane. "I-am propus un contract pe minimum doi ani pentru ca vrem sa reconstruim aceasta echipa si nu vrem sa patim ce am patit cu Roberto Landi, care a avut un contract foarte subtire si nu am avut ce sa-i facem. Giannini a spus ca se va gandi la propunerea noastra. Nu l-a interesat doar partea materiala, ci a vrut sa vada si care vor fi proiectele de viitor. Nu ne grabim, nu vrem sa luam o hotarare pripita", a adaugat Iacov, care a anuntat ca intentioneaza sa il dea in judecata pe fostul antrenor, Roberto Landi. "Am contract cu o televiziune si cu un post de radio in Italia si nu cred ca pot sa semnez pentru o perioada mare. O sa mai ganesc", a spus Giannini. Fosta vedeta a Romei si a nationalei Italiei a mai antrenat pana acum pe Foggia (echipa ajunsa in Serie C) si este comentator sportiv pentru postul Sky. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.