Postul de televiziune Senso si-a lansat noua grila de toamna, dar si ghidulul tv SENSO tiparit intr-un tiraj de nu mai putin de 400.000 de exemplare. Printre cele mai recente achizitii din grila de programe se numara filme documentare (Orasele fantom
Postul de televiziune Senso si-a lansat noua grila de toamna, dar si ghidulul tv SENSO tiparit intr-un tiraj de nu mai putin de 400.000 de exemplare. Printre cele mai recente achizitii din grila de programe se numara filme documentare (Orasele fantoma ale Vestului Salbatic, Etniko- ritmuri malteze, Colectionarii de masini, Calatorie in Vestul Chinei, Aventura fotografiei), spectacole (Spargatorul de nuci, Rapirea din Serai), seriale (Incepe-ti viata!, Lea Parker), filme artistice (Josephine Baker, Americanul, Doamna din tablou), desene animate (Secretele Sabrinei, Super Duper Sumas, Action Man). Participarea realizatorilor Senso in acest an la unele dintre cele mai interesante evenimente pot fi urmarite chiar in aceasta luna: RoManiacii - Sibiu, cel mai hard raid enduro din lume, Festivalul Valea Prahovei , Finala Nationala "Miss Tourism World Romania" si Finala Mondiala a "Miss Tourism World" - Zimbabwe, realizate de Oana Georgescu (noul producator al Universului SENSO si realizatorul emisiunii "Stil si Sport"), Festivalul International de Jazz - Garana (realizator Madalina Lefter), Marile familii - Ratiu de Nagylak (realizator Anca Filoteanu), Extraordinarul de fiecare zi cu Manuela Golescu, Clipa de Arta cu Sorin Ceaus si multe altele. Unul dintre nou-venitii in echipa SENSO este Eugen Mihaescu, fondatorul trupei Krypton si realizator al emisiunii "Undeva, candva...". Asadar, daca v-ati plictisit de violenta si doriti sa vizionati un film romantic, o comedie buna sau un documentar de calitate, oferta Tv Senso este extrem de atractiva in acesta privinta. Pentru aceasta seara va recomandam sa nu pierdeti "Aventura Fotografiei", de la orele 18.30, un film documentar care va va face cunostinta cu unii dintre cei mai mari fotografi ai lumii (Henri Cartier-Bresson, Robert Capa, Helmut Newton, Baptiste Mondino, Seydou Keita, etc.). La National TV puteti viziona, de la orele 20.00, "Breakfast Club" (SUA, 1985). Breakfast Club este clubul celor care fac detentie la scoala, sambata dimineata. Sunt pedepsiti pentru ca nu sunt intelesi de parinti si profesori, sunt tineri cu o personalitate foarte puternica (o rasfatata, un mincinos, un golan pe fruntea caruia scrie "ma asteapta inchisoarea", tocilarul clasei si o ciudata). Dar aflati la detentie, ei se cunosc si se decopera reciproc, se imprietenesc si ajung sa se bazeze unul pe celalalt.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.