Cantaretul britanic de rock Pete Doherty, iubitul fotomodelului Kate Moss, a fost retinut de Politie sub acuzatia de posesie de stupefiante, dar a fost eliberat duminica dimineata, relateaza Mediafax. Cantaretul a protestat in momentul retinerii, sus
Cantaretul britanic de rock Pete Doherty, iubitul fotomodelului Kate Moss, a fost retinut de Politie sub acuzatia de posesie de stupefiante, dar a fost eliberat duminica dimineata, relateaza Mediafax. Cantaretul a protestat in momentul retinerii, sustinandu-si nevinovatia. "Este o eroare, asta-i tot", a declarat el cand politia a confundat un pansament care il ajuta pe acesta sa renunte la droguri cu un pachet de droguri. Politistii au declarat ca au gasit in timpul perchezitiei "ceva ce seamana cu drogurile de categoria A", care sunt ilegale. "Era un pansament si au crezut ca sunt droguri", a declarat Pete Doherty cand a iesit de la comisariatul de politie din Shropshire, centrul Angliei, inainte de a merge sa bea o bere la un bar din apropiere. "Singurele pastile pe care le iau sunt cele prescrise de doctor. Nu am mai consumat droguri incepand cu acest turneu", a adaugat cantaretul, arestat dupa un concert in Shrewsbury. "In primele ore ale zilei, politistii au oprit un autobuz in centrul orasului Shrewsbury si au arestat un numar de oameni in urma unei perchezitii pentru a descoperi stupefiante", a declarat un purtator de cuvant al Politiei. Politistii au descins, de asemenea, la o adresa in Shrewsbury si au mai arestat si de acolo o serie de oameni, a adaugat purtatorul de cuvant. Drogurile de categoria A cele mai cunoscute sunt heroina, morfina, ecstasy, LSD si cocaina. Posesorul de astfel de droguri poate primi pana la sapte ani de inchisoare. Productia si traficul de astfel de stupefiante sunt pasibile de inchisoare pe viata.
Copil teribil al rockului, Pete Doherty, in varsta de 25 de ani, a fost dat afara de fostul lui grup de muzica, The Libertines, din cauza problemelor sale cu drogurile.
El are o relatie cu Kate Moss de cateva luni. Recentele fotografii publicate de un tabloid britanic, care o arata pe aceasta prizand droguri, in compania lui Doherty, au dat o ampla lovitura carierei sale. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.