Traficul pietonal pe podul principal de la Maracineni a fost inchis, ieri dupa-amiaza, dupa ce, de la primele ore ale diminetii, obiectivul a fost traversat, fara permisiunea autoritatilor judetene, de sute de persoane care s-au expus astfel riscului
Traficul pietonal pe podul principal de la Maracineni a fost inchis, ieri dupa-amiaza, dupa ce, de la primele ore ale diminetii, obiectivul a fost traversat, fara permisiunea autoritatilor judetene, de sute de persoane care s-au expus astfel riscului de a se accidenta, informeaza Mediafax. Circulatia pietonala pe podul principal de la Maracineni, prabusit in luna mai in urma unei viituri, a fost reluata luni dimineata. Navetistii au traversat obiectivul fara a fi impiedicati de responsabilii de pe santier, traversarea facandu-se printre utilaje si schele ale muncitorilor, existand astfel riscul producerii unor accidente. Traficul pietonal pe pod s-a desfasurat insa fara permisiunea autoritatilor judetene. In consecinta, Politia si conducerea Administratiei Nationale a Drumurilor, sucursala Buzau, au luat decizia ca traficul pietonal pe podul de la Maracineni sa nu fie permis. Totodata, autoritatile au decis amendarea responsabililor de santier care au permis accesul persoanelor in zona lucrarilor. Accesul pietonilor pe podul principal de la Maracineni a fost blocat cu ajutorul unor bariere, la fata locului fiind mobilizati politisti care pazesc intrarile. Ruta ocolitoare pentru pietoni este din nou podul de la Vadu Pasii.
Drumuri intrerupte
Circulatia este intrerupta pe cinci drumuri nationale in urma ploilor abundente, pe alte 17 drumuri nationale circulatia desfasurandu-se cu dificultate, potrivit unui comunicat al Ministerul Administratiei si Internelor. Nu se circula la orele pranzului pe DN 1B (Ploiesti-Buzau), DN 2 (Buzau-Ramnicu Sarat), DN 67 (Horezu-Ramnicu Valcea), DN73D (Mioveni-Suslanesti) si pe DN73C (Curtea de Arges-Piatra), iar circulatia era ingreunata in special din Moldova, judetele Buzau, Brasov, Ramnicu Valcea, Brasov si Arges. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.